ASIAN WITH A TWIST

Dineren bij Bankoh is een avond vol smaak en beleving. Laat je verrassen door Aziatische gerechten met een moderne twist, geserveerd om te delen in een sfeervolle setting met uitzicht over de waal. Van intiem diner tot groepsavond, elke tafel krijgt onze volle aandacht.

BANKOH STREET FOOD/ STARTERS - 10,50

NATUREL OESTER
(1st. 4,00/ 6st. 22,50) MET CHILI EN ZUUR | Natural oyster with chili and sour

BANKOH OESTER
(1st. 5,00/ 6st. 28,50) MET DRESSING VAN PONZU, MISO-CRÈME EN RADIJS IN ZOETZUUR | Bankoh Oyster with ponzu dressing, miso cream and radish in sweet and sour

TUNA CRACKERS
MET TONIJNTARTAAR, KOMKOMMER TAPIOCA EN YUZU (3ST.) | Crackers with tuna tartare, cucumber tapioca and yuzu (3 pcs)


LOEMPIA BEBEK
EEND MET RIJSTVERMICELLI EN KETJAPSAUS | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce

GYOZA GAMBA
GESTOOMDE GYOZA MET PEPER, WORTEL EN SESAMCRUMBLE (3ST.) | Steamed gyoza with pepper, carrot and sesame crumble (3 pcs)

TACO AYAM BALI
KIP MET KENTJOER EN CHILIMAYONAISE (2ST.) | Chicken with kentjoer and chili mayonnaise (2 pcs)


BAO BUIKSPEK OF BAO JACKFRUIT
GESTOOMDE BUN MET KIMCHI EN BUIKSPEK OF JACKFRUITSTOOF | Steamed bun with kimchi and pork belly or jackfruit stew

CRISPY CONE
GEVULD MET BOSPEENTARTAAR EN WASABI ROOMKAAS (3st.) | Sesame cone filled with carrot tartare and wasabi cream cheese
(3 pcs)


CHILI CHEESE MOMO
KROKANTE, VEGETARISCHE, NEPALESE DUMPLING (3st.) | Crispy, vegetarian, Nepalese dumpling (3 pcs)

TAMAGOYAKI
JAPANSE OMELETROL MET SUSHIRIJST, PRUIMENSAUS, WASABI EN ENOKI (3 st.) | Japanese rolled omelet with sushi rice, plum sauce, wasabi and enoki (3 pcs)

ALLE GERECHTEN | ALL DISHES

GROEN | GREEN 14,50

‘FAKE TARTARE’
TOMAAT MET ATJAR, LIMOENMAYONAISE EN KERRIEKOEKJE | Tomato with atjar, lime mayonnaise and curry cookie

KONINGSZWAM
IN EEN SZECHUAN BOUILLON MET TONKATSU EN CHILI KNOFLOOK CRUNCH | King mushroom in a Szechuan broth with tonkatsu and chili garlic crunch

KOREAN FRIED CAULIFLOWER
GEBAKKEN BLOEMKOOL MET GOCHUJANG SAUS EN HANGOP | Fried cauliflower with gochujang sauce and curd

RODE BIET
MET YUZU KOSHO, FURIKAKE EN DASHI BOTERSAUS | Red beet with yuzu kosho, furikake and dashi butter sauce

SIDE DISHES 5,00

Nasi goreng of Nasi putih

KIMCHI UDON 6,00
GOCHUJANG-NOODLES MET EEN ZACHTGEGAARD EITJE | Gochujang noodles with soft-cooked egg

VIS EN VLEES | FISH AND MEAT 16,50

ZALM SHIO PONZU
LICHT GEBAKKEN MET GRAPEFRUIT EN BASILICUM | Lightly fried salmon with grapefruit, ponzu and basil

SALADE ASINAN
FRIS PITTIGE BALINESE SALADE MET ANANAS, KOMKOMMER EN GARNALEN | Salad Asinan with pineapple, cucumber and shrimp

OKONOMIYAKI
HARTIGE JAPANSE PANNENKOEK MET INKTVIS EN BONITOVLOKKEN | Savory Japanese pancake with squid and bonito flakes

KABELJAUW
MET BOSPEEN, SCHUIM VAN TOM KHA KAI EN GEPOFTE RIJST | Cod with carrot, tom kha kai foam and puffed rice

CARPACCIO
THAISE MIHOENSALADE MET KNOFLOOKCHIPS EN RODE PEPER | Carpaccio with Thai rice vermicelli salad, garlic chips and red chili

BEEF TATAKI
DUNGESNEDEN RUND, ZEEKRAAL EN CRÈME VAN WAKAME | Thinly sliced beef, samphire and wakame cream


INDONESISCHE RUNDERSTOOF
MET LONTONGRIJST, KOKOSJUS EN MANGO-IJS | Indonesian beef stew with lontong rice, coconut sauce and mango ice cream

SPARE RIBS
ZONDER BOT MET MANTEGA LAK EN TOMATENSAMBAL | Boneless ribs with mantega
lacquer and tomato sambal

BANKOH’S VEGA RIJSTTAFEL V.A. 2 PERS. 37,50

HARICOTS VERTS
HARICOTS VERTS IN PETEHSAUS | Haricots verts in peteh sauce

ERYNGII KERIE
GEFRITUURDE KONINGSZWAM IN KERRIESAUS | Deep fried king mushroom in curry sauce

JACKFRUIT RENDANG
JACKFRUITSTOOF OP SUMATRAANSE WIJZE | Jackfruit stew the Sumatran way

SEMUR TERONG
GESTOOFDE AUBERGINE | Semur terong stewed aubergine

PANGSIT
PANGSIT PADDENSTOEL ZOETZURE SAUS | Pangsit mushroom sweet and sour sauce

FAKE TARTAAR
TOMAAT SALADE MET TAPIOCA EN SCHUIM VAN ATJAR | Tomato salad with tapioca and atjar foam

SATÉ TEMPEH
SATÉ TEMPEH PINDASAUS | Satay tempeh peanut sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Egg with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ V.A 2 PERS. 39,50 P.P

UDANG PETEH
GAMBA, PETEHBONEN EN KOKOSSAUS | Shrimp, petai beans and coconut sauce

IKAN KERIE
KABELJAUW IN KERRIESAUS |
Codfish in curry sauce

DAGING RENDANG
RUNDERSTOOF VAN SUMATRA | Stewed beef Sumatra style

BABI KETJAP
VARKENSVLEES IN KETJAP | Pork in sweet soy sauce

DAGING IJO
RUNDERSTOOF MET KOKOSSAUS | Stewed beef in coconut sauce

SATÉ AYAM
KIPPENDIJ EN PINDASAUS | Chicken thigh with peanut sauce

SATÉ BABI
VARKENSHAAS IN KETJAP | Pork tenderloin in soy sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Egg with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH

BANKOH SPECIALS

BANKOH SATÉ 27,50

PROEVERIJ VAN VIER SOORTEN SATÉ, VERDEELD OVER ACHT STOKJES

SATÉ AYAM

VAN KIPPENDIJ | Satay of chicken thigh

SATÉ UDANG

VAN GARNALEN | Satay of shrimp

SATÉ BABI LAPIS

VAN BUIKSPEK | Satay of porkbelly

SATÉ MARANGGI

VAN PITTIGE DIAMANTHAAS | Satay of spiced beef

PEKING EEND BANKOH STYLE
55,00
MET PANNENKOEKJES, HOISINSAUS EN JULIENNEGROENTE | Crispy duck
with pancakes, hoisin sauce and julienne vegetables

BIG GREEN EGG WAGYU (CA. 400GR) 110,00

JAPANSE RUNDERRAS VAN DE BIG GREEN EGG MET OOSTERSE SAUS EN KIMCHI UDON | Wagyu beef, Asian gravy, and kimchi udon

BANKOH DESSERTS 10,50

TIRAMISU
MET GETOASTE KOMBU EN IJS VAN DOUGLASSPAR | Tiramisu with toasted kombu and Douglas fir ice cream

CRÈME CARAMEL
VAN KOFFIE, KOKOS EN SEREH MET YUZU IJS EN PINDACRUMBLE | Coffee crème caramel, coconut and lemongrass with yuzu ice cream and peanut crumble

BUBUR INJIN
ZWARTE RIJSTPUDDING MET KOKOS, PANDAN EN MANGOCOULIS | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis

MATCHA CHEESECAKE
MET LEMONCURD, ROZE PEPER EN SORBET VAN MANDARIJN | Matcha cheesecake with lemon curd, pink pepper and mandarin sorbet

GEPOCHEERDE PEER
MET EEN MOUSSE VAN KARDEMOM, WITTE-CHOCOLADE TUILLE EN VANILLE-IJS | Poached pear with a cardamom mousse, white chocolate tuille and vanilla ice cream


IJS PER BOL 3,50
AFKOELEN NA ZO'N PITTIGE MAALTIJD? Ice cream per scoop. To cool down after a fiery meal

MANGO | CALAMANSI | PANDAN

Bistrobar Bankoh
Kaapstander 286
6541 EX Nijmegen

024 737 00 40
info@bistrobarbankoh.nl