ASIAN WITH A TWIST

BANKOH STREET FOOD/ STARTERS - 10,50

naturel Oester
(1st. 4,00/ 6st. 22,50) MET CHILI EN ZUUR | Natural oyster with chili and sour

BANKOH OESTER
(1st. 5,00/ 6st. 28,50) MET GRANITE VAN GEMBERBIER EN KOMKOMMER | Bankoh Oyster with ginger beer granita and cucuamber

SPICY TUNA
OP GEBAKKEN SUSHIRIJST (3st.) | Spicy tuna with fried sushi rice (3 pcs)


DRUNKEN SHRIMP
VAN DE BBQ MET WHISKEYSAUS (3ST.) | Drunken shrimp from the BBQ with whiskey sauce (3 pcs)

CHILI CHEESE MOMO
KROKANTE, VEGETARISCHE, NEPALESE DUMPLING (3st.) | Crispy, vegetarian, Nepalese dumpling (3 pcs)


GYOZA CHICKEN
GEBAKKEN GYOZA MET KIP, MAIS EN CHILI (3ST.) | Fried gyoza with chicken, corn and chili (3 pcs)


TACO AYAM BALI
KIP MET KENTJOER EN CHILIMAYONAISE (2ST.) | Chicken with kentjoer and chili mayonnaise (2 pcs)

BAO BUIKSPEK OF BAO JACKFRUIT
GESTOOMDE BUN MET KIMCHI EN BUIKSPEK OF JACKFRUITSTOOF | Steamed bun with kimchi and pork belly or jackfruit

LOEMPIA BEBEK
EEND MET RIJSTVERMICELLI EN KETJAPSAUS  | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce

ALLE GERECHTEN | ALL DISHES

GROEN | GREEN 14,50

‘FAKE TARTARE’
TOMAAT MET ATJAR, LIMOENMAYONAISE EN KERRIEKOEKJE | Tomato with atjar, lime mayonnaise and curry cookie

KONINGSZWAM
IN EEN SZECHUAN BOUILLON MET TONKATSU EN CHILI KNOFLOOK CRUNCH | King mushroom in a Szechuan broth with tonkatsu and chili garlic crunch

KOREAN FRIED CAULIFLOWER
GEBAKKEN BLOEMKOOL MET GOCHUJANG SAUS EN HANGOP | Fried cauliflower with gochujang sauce and curd

ASPERGE
VAN DE BBQ IN EEN INDONESISCHE CURRY MET EEN GEPOCHEERD EI | Asparagus from the BBQ in an Indonesian curry with a poached egg

SIDE DISHES 5,00

Nasi goreng of Nasi putih

BAMI TEKTEK 6,00

Gebakken bami | Pan baked bami

VIS EN VLEES | FISH AND MEAT 16,50

ZALM SHIO PONZU
LICHT GEBAKKEN MET GRAPEFRUIT EN BASILICUM | Lighty fried salmon with grapefruit, ponzu and basil

KRAB SALADE
GEBAKKEN AVOCADO MET KRABSALADE EN SRIRACHA SCHUIM | Fried avocado with crab salad and sriracha foam

GAMBA IN KATAIFI
GARNALEN FARCE MET KRUIDIGE PANDANSAUS EN PAKSOI | Shrimp farce with spicy pandan sauce and bok choy

SHORTRIB
MET SUSHIRIJST, SPITSKOOL EN EEN SAUS VAN GEMBER EN PALMSUIKER | Shortrib with sushi rice, pointed cabbage and a sauce of ginger and palm sugar

LAAB SALADE
VAN KIPGEHAKT, KIPPENLEVER EN THAISE YAM DRESSING | Laab Salad with minced chicken, chicken liver and Thai yam dressing

BEEF TATAKI
DUNGESNEDEN RUND, ZEEKRAAL EN CRÈME VAN WAKAME | Thinly sliced beef, samphire and wakame cream

SCHOLFILET
MET GROENE SAMBAL EN KEMIRI KOKOS CRÈME | Plaice fillet with green sambal
and kemiri coconut cream

SPARE RIBS
ZONDER BOT MET MANTEGA LAK EN SAMBAL BADJAK | Boneless ribs with mantega lacquer and sambal badjak

BANKOH’S VEGA RIJSTTAFEL V.A. 2 PERS. 37,50

ASPERGE PETEH
GROENE ASPERGE IN PETEHSAUS | Green asparagus in peteh sauce

ERYNGII KERIE
GEFRITUURDE KONINGSZWAM IN KERRIESAUS | Deep fried king mushroom in curry sauce

JACKFRUIT RENDANG
JACKFRUITSTOOF OP SUMATRAANSE WIJZE | Jackfruit stew the Sumatran way

SEMUR TERONG
GESTOOFDE AUBERGINE | Semur terong stewed aubergine

PANGSIT
PANGSIT PADDENSTOEL ZOETZURE SAUS | Pangsit mushroom sweet and sour sauce

FAKE TARTAAR
TOMAAT SALADE MET TAPIOCA EN SCHUIM VAN ATJAR | Tomato salad with tapioca and atjar foam

SATÉ TEMPEH
SATÉ TEMPEH PINDASAUS | Satay tempeh peanut sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Eggs with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ V.A 2 PERS. 39,50 P.P

UDANG PETEH
GAMBA, PETEHBONEN EN KOKOSSAUS | Shrimp, petai beans and coconut sauce

IKAN KERIE
KABELJAUW IN KERRIESAUS |
Codfish in curry sauce

DAGING RENDANG
RUNDERSTOOF VAN SUMATRA | Stewed beef Sumatra style

BABI KETJAP
VARKENSVLEES IN KETJAP | Pork in sweet soy sauce

DAGING IJO
RUNDERSTOOF MET KOKOSSAUS | Stewed beef in coconut sauce

SATÉ AYAM
KIPPENDIJ EN PINDASAUS | Chicken thigh with peanut sauce

SATÉ BABI
VARKENSHAAS IN KETJAP | Pork tenderloin in soy sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Eggs with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH

BANKOH SPECIALS

BANKOH SATÉ 27,50

Acht stokjes, vier marinades!

SATÉ AYAM

VAN KIPPENDIJ | Satay of chicken thigh

SATÉ UDANG

VAN GARNALEN | Satay of shrimp

SATÉ BABI LAPIS

VAN BUIKSPEK | Satay of porkbelly

SATÉ MARANGGI

VAN PITTIGE DIAMANTHAAS | Satay of spiced beef

SECRETO (CA. 450GR) 65,00

IBÉRICO SCHOUDER VAN DE BARBECUE MET SWEET 'N SOUR JUS | Ibérico shoulder from the barbecue with sweet ‘n sour gravy

BIG GREEN EGG WAGYU (CA. 400GR) 110,00

JAPANSE RUNDERRAS VAN DE BIG GREEN EGG MET OOSTERSE SAUS EN BAMI TEKTEK | Wagyu beef, Asian gravy, and bami tektek

BANKOH DESSERTS 10,50

BAO
GEFRITUURD MET RABARBER EN IJS VAN THAISE BASILICUM | Fried bao with rhubarb and Thai basil ice cream

CRÈME CARAMEL
VAN KOFFIE, KOKOS EN SEREH MET YUZU IJS EN PINDACRUMBLE | Crème caramel of coffee, coconut and lemongrass with yuzu ice cream and peanut crumble

BUBUR INJIN
ZWARTE RIJSTPUDDING MET KOKOS, PANDAN EN MANGOCOULIS | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis

KOLAK PISANG
BANAAN IN CARAMEL MET CRÈME SUISSE EN CHOCOLADE-IJS | Banana in caramel with crème Suisse and chocolate ice cream

WASABI PARFAIT
MET GEZOUTEN FUDGE EN PONZU BISCUIT | Wasabi parfait with salted fudge and ponzu biscuit


IJS PER BOL 3,50
AFKOELEN NA ZO'N PITTIGE MAALTIJD? Ice cream per scoop. To cool down after a fiery meal

MANGO | CALAMANSI | PANDAN

Bistrobar Bankoh
Kaapstander 286
6541 EX Nijmegen

024 737 00 40
info@bistrobarbankoh.nl