Asian with a twist
BANKOH STREET FOOD/ STARTERS 7,50
-
BANKOH OYSTER
Pindaschuim en krokante ui (1st. 3,00/ 6st. 16,00) | Peanut foam and crispy onion
-
TACO AYAM BALI
Kip met kentjoer-kokos-mayonaise (2ST.) | Chicken with kencur-coconut mayonnaise (2 pcs)
-
LOEMPIA BEBEK
Eend met rijstvermicelli en ketjapsaus | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce
-
FISH CAKES
viskoekjes van rood-baars (3st.) | Fishcakes of redfish (3 pcs)
-
LEMPER JACKFRUIT
Zacht gestoofd jackfruit in kleefrijst | Stewed jackfruit in sticky rice
dumplings 7,50
-
KNOLSELDERIJ
Gebakken en rauw op zuur (3st.) | Pickled fried and raw celeriac
-
gamba
Gember en bosui (3 st.) | Shrimps, ginger and scallion
-
‘BERLIN’
Expeditie Kreuzberg (3st.) | ‘Expedition Kreuzberg’
ALLE GERECHTEN | all dishes 11,00
-
STEAK TARTARE
gembertapioca en limoenblad | Ginger tapioca and lime leaf
-
‘FAKE TARTARE‘
Tomaat met kokos-limoensaus en gepofte rijst | Tomato with coconut lime sauce and puffed rice
-
GEROOKTE ZALM
Japanse groene radijs en groenepepersaus | Smoked salmon, green radish and green chili sauce
-
BEEF TATAKI
Dungesneden rund, zeekraal en crème van wakame | Thinly sliced beef, samphire and wakamé cream
-
SOFT SHELL CRAB
In tempura met pandansaus | In tempura with pandan sauce
-
FOE YONG HAI
Zacht gegaard ei met foe yong hai-saus | Slowly cooked egg with foe yong hai sauce
-
GADO GADO
Tofu, ei en pinda | Tofu, egg and peanut
-
BLOEMKOOL MADRAS
Gebakken bloemkool in curry met specerijenyoghurt | Fried cauliflower in curry with spiced yogurt
-
OSEM DOMBA KETJAP
Lamsrib met ketjap-groene-pepersaus | Lam ribs with sweet soy and green chili sauce
-
LEMON CHICKEN
Prei, babymaïs en citrusfruit | Leeks, baby corn and citrus fruit
-
SPARE RIBS
Zonder bot, in oosterse lak met seroendeng | Without the bones, in oriental glace, with seroendeng
-
TANDOORI
Drie soorten vis met naanbrood | Three kinds of fish tandoori with naan bread
RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ 30,00 p.p
-
UDANG peteh
Gamba, petehbonen en kokossaus | Shrimp, petai beans and coconut sauce
-
IKAN KERIE
Kabeljauw in kerriesaus | Codfish in curry sauce
-
DAGING RENDANG
Runderstoof van Sumatra | Stewed beef Sumatra style
-
BABI KETJAP
Varkensvlees in ketjap | Pork in sweet soy sauce
-
DAGING IJO
Runderstoof met kokossaus | Stewed beef in coconut sauce
-
SATÉ AYAM
Kippendij en pindasaus | Chicken thigh with peanut sauce
-
SATÉ KAMBING
Geit in ketjap | Goat with sweet soy sauce
-
SAMBAL GORENG TELOR
Ei met kokossaus | Eggs with coconut sauce
-
SAJOER LODEH
Groenten in kokosbouillon | Vegetables in coconut broth
-
GADO GADO
Groenten met pindasaus | Vegetables with peanut sauce
-
KETOPRAK
taugésalade met tofu en ketjap saus | Taugé salad with tofu and sweet soy sauce
-
ATJAR
Zoetzure komkommersalade | Sweet and sour cucumber salad
-
SAMBAL GORENG KENTANG
Gekaramelliseerde aard-appel | Caramelised potatoes
-
SEROENDENG
Geroosterde kokosrasp | Roasted grated coconut
-
PISANG GORENG
Gebakken banaan | Fried banana
BANKOH SPECIALS
-
bankoh SATÉ 20,00
Dé vleesspecial in Bankoh. Vier stokjes Saté, vier soorten vlees, vier verschillende marinades. Prikken maar!
-
bankoh fish dagprijs | daily price
wisselende hele vis | catch of the day
-
WAGYU BEEF 100,00
BIG GREEN EGG WAGYU (CA.400GR)
bankoh desserts 8,50
-
CRÈME BRÛLÉE
van spekkoek, met palmsuikerijs | Made of ‘spekkoek’, a sweet layer cake, with palm sugar ice cream
-
BUBUR INJIN
Zwarte-rijstpudding met kokos, pandan en mangocoulis | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis
-
CHOCOLADEGANACHE
Gegrilde peper en calamansi-ijs | Grilled chili and calamansi ice cream
-
BANANA CAKE
Pindacrunch en karamel | Peanut crunch and caramel
-
ijs per bol 3,00
MANGO CALAMANSI PANDAN