Asian with a twist
Wijnkaart
-
Check de Wijnkaart
BANKOH STREET FOOD/ STARTERS 9,00
-
VIETNAMESE OESTER
(1st. 3,20/ 6st. 18,00) Gegratineerd met pinda en uiencompote | Vietnamese oyster au gratin with peanut and onion
-
NATUREL OESTER
(1st. 3,20/ 6st. 18,00) met chili en zuur | Natural oyster with chili and sour
-
TUNA CRACKERS
Rijstcrackers met tonijn en sojaparels (3ST.) | Tuna rice crackers with soy pearls (3 pcs)
-
LOEMPIA BEBEK
Eend met rijstvermicelli en ketjapsaus | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce
-
TACO AYAM BALI
Kip met chilimayonaise (2ST.) | Chicken with chili mayonnaise (2 pcs)
-
LEMON CHICKEN
(1ST. 2,75) Cracker van kippenhuid met citrus glaze | Chicken skin cracker with citrus glaze
-
DUMPLINGS GAMBA
Zwarte peper en korianderwortel (3 st.) | Black pepper and coriander root (3 pcs)
-
DUMPLINGS PORK & CHICKEN
Gebakken gyoza met buikspek, kip, prei en kewpie mayonaise (3ST.) | Fried gyoza with porkbelly, chicken, leek and kewpie mayonnaise (3 pcs)
-
CHILI CHEESE MOMO
krokante, vegetarische, nepalese dumpling (3st.) | Crispy, vegetarian, Nepalese dumpling (3 pcs)
-
LEMPER JACKFRUIT
Zacht gestoofd jackfruit in kleefrijst (2st.) | Stewed jackfruit in sticky rice (2 pcs)
-
PORK BAO
Steamed bun met varkensvlees en kimchi | Steamed bun with pork and kimchi
ALLE GERECHTEN | all dishes 13,50
-
‘FAKE TARTARE’
Tomaat met atjar, limoenmayonaise en kerriekoekje | Tomato with atjar, lime mayonnaise and curry cookie
-
BANKOH SALADE
Salade met zwarte sesam, groene curry en tempeh | Salad with black sesame, green curry and tempeh
-
ZALM
licht gebakken met grapefruit, shio ponzu en basilicum | Lighty fried salmon with grapefruit, ponzu and basil
-
BEEF TATAKI
Dungesneden rund, zeekraal en crème van wakame | Thinly sliced beef, samphire and wakamé cream
-
THAI CARPACCIO
Dungesneden rundvlees met limoenblad, rode peper en koriander | Beef carpaccio with lime leaf, red pepper and coriander
-
ERYNGII
Bbq koningszwam met shaoxing bouillon, bosui en pindacrunch | BBQ Eryngii with shaoxing stock, spring onion and peanut crunch
-
KOREAN FRIED CAULIFLOWER
Gebakken bloemkool met gochujang saus en hangop | Fried cauliflower with gochujang sauce and curd
-
DORADE
Gebakken dorade met paksoi en koenjit beurre blanc | Baked sea bream with bok choy and turmeric beurre blanc
-
TIJGERGARNAAL IN TEMPURA
Met mango, gember en wasabi | Tiger prawn with mango, ginger and wasabi
-
INKTVIS
Inktvis carpaccio met chili jam en cashewnoot | Gently cooked squid carpaccio with chili jam and cashew nuts
-
KHAENG PED
Eendenborst van de BBQ, rode curry, tomaat en ananas | Duck Breast from the BBQ, red curry, tomato and pineapple
-
SPARE RIBS
Zonder bot, met sjalotten en huisgemaakte sambal | Boneless ribs with shallots and sambal
-
GEROOSTERD BUIKSPEK
Buikspek, khan choy sambal en saus van sprot | Porkbelly, khan choy sambal and sprat sauce
-
KRAB
Gebakken avocado met krabsalade en sriracha schuim | Fried avocado with crab salad and sriracha foam
-
SIDE DISHES 4,50
Pad thai, Nasi goreng of Nasi putih
RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ v.a 2 pers. 35,00 p.p
-
UDANG PETEH
Gamba, petehbonen en kokossaus | Shrimp, petai beans and coconut sauce
-
IKAN KERIE
Kabeljauw in kerriesaus | Codfish in curry sauce
-
DAGING RENDANG
Runderstoof van Sumatra | Stewed beef Sumatra style
-
BABI KETJAP
Varkensvlees in ketjap | Pork in sweet soy sauce
-
DAGING IJO
Runderstoof met kokossaus | Stewed beef in coconut sauce
-
SATÉ AYAM
Kippendij en pindasaus | Chicken thigh with peanut sauce
-
SATÉ KAMBING
Geit in ketjap | Goat with sweet soy sauce
-
SAMBAL GORENG TELOR
Ei met kokossaus | Eggs with coconut sauce
-
SAJOER LODEH
Groenten in kokosbouillon | Vegetables in coconut broth
-
GADO GADO
Groenten met pindasaus | Vegetables with peanut sauce
-
KETOPRAK
Taugésalade met tofu en ketjap saus | Taugé salad with tofu and sweet soy sauce
-
ATJAR
Zoetzure komkommersalade | Sweet and sour cucumber salad
-
SAMBAL GORENG KENTANG
Gekarameliseerde aardappel | Caramelised potatoes
-
SEROENDENG
Geroosterde kokosrasp | Roasted grated coconut
-
PISANG GORENG
Gebakken banaan | Fried banana
-
GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH
BANKOH SPECIALS
-
BANKOH SATÉ 27,50
Acht stokjes, vier marinades!
-
SATÉ AYAM
Van kippendij | Satay of chicken thigh
-
SATÉ MARANGGI
Van pittige diamanthaas | Satay of spiced beef
-
SATÉ KAMBING
Van geit | Satay of goat
-
SATÉ BABI LAPIS
Van buikspek | Satay of porkbelly
-
BANKOH FISH - daily price
Aan de waalhaven mag een mooie vis niet ontbreken. Uiteraard bereid op Oosterse wijze met een nasi goreng on the side... leuk om met 2-3 personen te delen
-
BAVETTE (ca. 450 gr.) - 55.00
Met sake hollandaise en miso jus
-
BIG GREEN EGG WAGYU (ca. 400 gr.) - 110.00
Japanse runderras van de big green egg met oosterse saus en pad thai
BANOKOH DESSERTS 9,50
-
BABA BANANA
In rum gemarineerde cake met banaan en crème fraîche sorbet | Cake marinated in rum, with banana and crème fraîche sorbet
-
MATCHA-CHEESECAKE
Bloedsinaasappel en witte chocolade | Blood orange and white chocolate
-
KULFI
Indiaas ijs met mango en pistache | Indian ice cream with mango and pistachio
-
AARBEI
Witte chocolademousse met meringue en basilicum-ijs | White chocolate mousse with meringue and basil ice cream
-
BUBUR INJIN
Zwarte-rijstpudding met kokos, pandan en mangocoulis | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis
-
IJs per bol 3,50
afkoelen na zo’n pittige maaltijd? Ice cream per scoop. To cool down after a fiery meal.
-
Mango | Calamansi | Pandan