ASIAN WITH A TWIST
BANKOH STREET FOOD/ STARTERS - 10,50
NATUREL OESTER
(1st. 4,00/ 6ST. 22,50) met chili en zuur | Natural oyster with chili and sour
VIETNAMESE OESTER
(1st. 5,00/ 6ST. 28,50) Gegratineerd met pinda en uiencompote | Vietnamese oyster au gratin with peanut and onion
LOEMPIA BEBEK
Eend met rijstvermicelli en ketjapsaus | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce
TACO AYAM BALI
Kip met chilimayonaise (2ST.) | Chicken with chili mayonnaise (2 pcs)
DIM SUM GAMBA
Met soja lak en wasabi-sesam crumble (3ST.) | With soya lacquer and wasabi-sesame crumble (3 pcs)
DIMSUM CHICKEN
Gebakken gyoza met kip, mais en chili (3ST.) | Fried gyoza with, chicken, corn and chili (3 pcs)
CHILI CHEESE MOMO
Krokante, vegetarische, nepalese dumpling (3st.) | Crispy, vegetarian, Nepalese dumpling (3 pcs)
BAO PORK OF BAO JACKFRUIT
Gestoomde bun met kimchi en varkensvlees op jackfruitstoof | Steamed bun with kimchi and porkor jackfruit
SPICY TUNA
Op gebakken sushi rijst (3ST.) | Spicy tuna with fried sushi rice (3 pcs)
ALLE GERECHTEN | ALL DISHES
GROEN | GREEN 14,50
‘FAKE TARTARE’
Tomaat met atjar, limoenmayonaise en kerriekoekje | Tomato with atjar, lime mayonnaise and curry cookie
AUBERGINE MISOYAKI
Met dahl creme, mango en zoetzure aubergine | Eggplant misoyaki with dahl cream, mango and sweet and sour eggplant
SPRUITENSALADE
In combinatie met curry, banaan en jonge koolscheuten | Brussels sprouts salad in combination with curry, banana and young cabbage shoots
KOREAN FRIED CAULIFLOWER
Gebakken bloemkool met gochujang saus en hangop | Fried cauliflower with gochujang sauce and curd
SIDE DISHES 5,00
Nasi goreng of Nasi putih
BAMI TEKTEK 6,00
Gebakken bami | Pan baked bami
VIS EN VLEES | FISH AND MEAT 16,50
ZALM SHIO PONZU
Licht gebakken met grapefruit, shio ponzu en basilicum | Lighty fried salmon with grapefruit, ponzu and basil
KRABSALADE
Gebakken avocado met krabsalade en sriracha schuim | Fried avocado with crab salad and sriracha foam
GAMBA IN KATAIFI
GARNALEN FARCE MET KRUIDIGE PANDANSAUS EN PAKSOI | Shrimp farcewith spicy pandan sauce and bok choy
SHORTRIB
MET SUSHIRIJST, SPITSKOOL EN SAUS VAN GEMBER EN PALMSUIKER | Shortrib with sushi rice, pointed cabbage and a sauce of ginger and palm sugar
MAKREEL SASHIMI
GEMARINEERD IN KOSHO EN GESERVEERDIN EEN BOUILLON VAN PONZU | Mackerel sashimi marinated in kosho and served in a ponzu broth
BEEF TATAKI
Dungesneden rund, zeekraal en crème van wakame | Thinly sliced beef, samphire and wakamé cream
KABELJAUW
Met bimi, kokos e limoenblad olie | Cod with bimi, coconut and lime leaf oil
SPARE RIBS
Zonder bot met mantega lak en sambal badjak | Boneless ribs with mantega lacquer and sambal badjak
BANKOH’S VEGA RIJSTTAFEL V.A. 2 PERS. 37,50
BIMI PETEH
Gebakken bimi in petehsaus | Fried bimi in peteh sauce
ERYNGII KERIE
Gefrituurde koningszwam in kerriesaus | Deep fried king mushroom in curry sauce
JACKFRUIT RENDANG
Jackfruit stoof op Sumatraanse wijze | Jackfruit stew the Sumatran way
SEMUR TERONG
Gestoofde aubergine | Semur terong stewed aubergine
PANGSIT
Pangsit paddenstoel zoetzure saus | Pangsit mushroom sweet and sour sauce
FAKE TARTAAR
Tomaat salade met tapioca en schuim van atjar | Tomato salad with tapioca and atjar foam
SATÉ TEMPEH
Sate tempeh ketjap saus | Satay tempeh ketjap sauce
SAMBAL GORENG TELOR
Ei met kokossaus | Eggs with coconut sauce
SAJOER LODEH
Groenten in kokosbouillon | Vegetables in coconut broth
GADO GADO
Groenten met pindasaus | Vegetables with peanut sauce
KETOPRAK
Taugésalade met tofu en ketjap saus | Taugé salad with tofu and sweet soy sauce
ATJAR
Zoetzure komkommersalade | Sweet and sour cucumber salad
SAMBAL GORENG KENTANG
Gekaramelliseerde aardappel | Caramelised potatoes
SEROENDENG
Geroosterde kokosrasp | Roasted grated coconut
PISANG GORENG
Gebakken banaan | Fried banana
GESERVEERD MET NASI PUTIH
RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ V.A 2 PERS. 39,50 P.P
UDANG PETEH
Gamba, petehbonen en kokossaus | Shrimp, petai beans and coconut sauce
IKAN KERIE
Kabeljauw in kerriesaus | Codfish in curry sauce
DAGING RENDANG
Runderstoof van Sumatra | Stewed beef Sumatra style
BABI KETJAP
Varkensvlees in ketjap | Pork in sweet soy sauce
DAGING IJO
Runderstoof met kokossaus | Stewed beef in coconut sauce
SATÉ AYAM
Kippendij en pindasaus | Chicken thigh with peanut sauce
SATÉ BABI
Varkenshaas in ketjap | Pork tenderloin in soy sauce
SAMBAL GORENG TELOR
Ei met kokossaus | Eggs with coconut sauce
SAJOER LODEH
Groenten in kokosbouillon | Vegetables in coconut broth
GADO GADO
Groenten met pindasaus | Vegetables with peanut sauce
KETOPRAK
Taugésalade met tofu en ketjap saus | Taugé salad with tofu and sweet soy sauce
ATJAR
Zoetzure komkommersalade | Sweet and sour cucumber salad
SAMBAL GORENG KENTANG
Gekarameliseerde aardappel | Caramelised potatoes
SEROENDENG
Geroosterde kokosrasp | Roasted grated coconut
PISANG GORENG
Gebakken banaan | Fried banana
GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH
BANKOH SPECIALS
BANKOH SATÉ 27,50
Acht stokjes, vier marinades!
SATÉ AYAM
Van kippendij | Satay of chicken thigh
SATÉ UDANG
Van garnalen | Satay of shrimp
SATÉ BABI LAPIS
Van buikspek | Satay of porkbelly
SATÉ MARANGGI
Van pittige diamanthaas | Satay of spiced beef
SECRETO (CA. 450GR) 65,00
ibérico schouder van de barbecue met Sweet ‘n sour jus | Ibérico shoulder from the barbecue with sweet ‘n sour gravy
BIG GREEN EGG WAGYU (CA. 400GR) 110,00
Japanse runderras van de big green egg met oosterse saus en Bami Tektek | Wagyu beef, Asian gravy, and bami tektek
BANKOH DESSERTS 10,50
ANANAS
Met gebrand ananasijs en kaneelsabayon | Pineapple with roasted pineapple ice cream and cinnamon sabayon
CRÈME CARAMEL
VAN KOFFIE, KOKOS EN SEREHMET YUZU IJS EN PINDACRUMBLE | Creme caramel ofcoffee, coconut and lemongrass with yuzu ice creamand peanut crumble
BUBUR INJIN
Zwarte-rijstpudding met kokos, pandan en mangocoulis | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis
GEBAKKEN WITTE CHOCOLADE
Met drie bereidingen van thee | White chocolatewith three preparations of tea
WASABI PARFAIT
Met gezouten fudge en ponzu biscuit | Wasabi parfait with salted fudge and ponzu biscuit
IJS PER BOL 3,50
Afkoelen na zo’n pittige maaltijd? Ice cream per scoop. To cool down after a fiery meal
MANGO | CALAMANSI | PANDAN